Vandrende diskotek

Vår og sommer er virkelig på annmarsj. Å jeg har gjort huset klar til akkurat det. Jeg har ryddet bort stort sett alt av pynteting. Gjort stua mer åpen og rydddig. Mindre ting som kan støve ned. Jeg er vell ikke den som er ivrigst med søvkluten midt på sommeren, så da er det best at det er minst mulig her. Det ser nesten ut som vi skal flytte eller vi har nettopp flyttet inn. Men jeg liker det. Eneste som mangler er duker. Å det får bare være uten til jeg finner noen jeg liker.

Stort pluss er at når jeg finner frem alle tingene igjen, blir det som nytt igjen. I dag skinner sola i Nord, å Thea ble sendt i barnehagen med nye lilla blinkesko og ny strømpebukse. Jeg har egentlig vært veldig imot blinkesko ( syns rett og slett det er harry). Men det er tydeligvis veldig inn i venninnegjengen til Thea. Hun var stolt der hun gikk som et vandrende diskotek.

Ha en flott 16 Mai!

4 kommentarer

bettinastensbak

22.05.2013 kl.14:01

Så fint dere har det da :D ELSKET lampa, hvor er den kjøpt? Liker heller ikke for mye pynt over alt, er så kjedelig å tørke støv av. Liker det enkelt og greit :)
bettinastensbak: Tusen takk :) Den er kjøpt på Skeidar :) Liker den veldig god selv.

Lise

29.09.2013 kl.21:03

Hei, hvor har du kjøpt glasskapene? :-)
Lise: De er kjøp på Møbleringen :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits