Sommerplaner - bortsett fra å føde skal vi...

Har du sommerplaner? Reise bort eller bare være hjemme? Bortsett fra å føde i slutten av Juli/begynnelsen av August så er vi usikker. Dette blir det første året siden Thea kom til verden at vi ikke skal til varmere strøk. Eller jeg skal ikke si forsikkert at de to jeg bor med ikke drar. Å det har jeg gitt dem tilatelse til. For om sommeren blir like dårlig som i fjor, pakker de kofferten å drar til syden i ei uke. Det føles rart å ikke har noe som helst planer. Vi har snakket en del om å kjøre til Sverige en tur. Tony går på ferie 3 uker før termin, å da tenkte vi å dra. Men etter å sjekket priser på hytter, har vi nesten ombstemt oss. Man kan faktisk få ei uke i syden til samme prisen som å leie ei hytte i Sverige. 
Andre tanken vi hadde var å leke turister i vår egen kommune å hjemplass. Lofoten er kjent for sine flotte rorbuer, svære strender og små fiskevær. Det finnes forsatt mange plasser jeg ennå ikke har vært her i Lofoten. Tony liker denne tanken bedre, - da vi er noe nærmere sykehus om de skulle skje noe. Å for vår lille flotte skapning av en 3 åring som syns at det å bare kjøre til Mo og Ba er langt nok ( 1,5 time i bil) så passe det perfekt å bare kjøre rundt i nærområdet.Vi skal nok få en like fin sommer i år, selv om vi ikke reiser så langt. Vi er så heldig at vi har foreldre som både har hytter og stor båt. Så hjemme skal vi ikke være.Ha en feiende flott dag♥ Måtte dagene gå fort til sommer & sol!

2 kommentarer

Charlotte - mamma&samboer

07.05.2013 kl.13:04

Så nydelig hu er og gratulerer med en til på vei! :) I sommer skal vi bare fikse påp huset utvenidg, bytte panel og male, samt at vi skal et par dager til Kristiansand! :D
Charlotte: Tusen takk for det :) Kristiansand kunne jeg også gjerne ha dratt til. Nydelig der :)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits