Svar på spørsmålsrunden - om oss


Kordan bilstol skal dokker ha?

Vi skal kjøpe en Acta Graco stol med to baser, siden vi har to biler. Vi får kjøpe den brukt hos en kjenning.  Til Thea hadde BeSafe. Den var jeg overhode ikke fornøyd med. Den var tung, den satt ikke godt nok i bilen og Thea satt heller ikke godt i den.
Har dokker fast barnevakt tel Thea? Kor gammel i såfall?

Faste barnevakten er vell min egen mamma og pappa. Det er dem som har passet Thea mest. Ellers er det bare familie hun sover over hos. Nå skal det sies at Thea sover sjeldent borte.

Har Thea nån tante eller onkla som e ungdom?

Thea har to onkler. Dette er min lillebror - Kristian. Han er 4 år yngre enn meg. Det er han som er pappaen til Thea`s eneste søskenbarn Tina.


Dette er onkel Kenneth. Lillebororen til Tony ( faktisk bare 11 mnd yngre). Han blir pappa i Oktober, så da får Thea sitt søskenbarn nr 2.Hvordan går dere frem når dere velger utstyr til babyen?

Her er det vell jeg som har sterke meninger om ting og tang. Noe vet jeg av erfaring og andre ting har jeg lest eller hørt. Jeg vet akkurat hva jeg vil ha. Men selvfølgelig er jeg fornuftig. Til Thea hadde vi absolutt alt nytt. Nå er det bare vogna som er kjøpt helt ny.

Er det tilfeldig eller ser dere etter spesielle ting?

Jeg ser etter ting jeg har sett før, som jeg vet er bra og som jeg liker.

kan du vise frem og skrive om vogna når du får den?

Det skal jeg. Vi henter mest sannsynlig i neste uke. Gleder meg-

Hvordan trives dere i svolvær?

Vi har det veldig bra. Begge to trives veldig godt på jobb, og Thea har det supert i barnehagen. Vi ser kanskje at vi var litt for raske med huskjøpet. Selve huset er bra, men vi savner en stor varanda og stor hage. Om et år eller to vil vi gjerne se om vi finner oss et nytt hus.
2 kommentarer

vi har graco :)

den er så enkel å bære :D

Sigrid

28.04.2013 kl.20:31

Æ hadd acta graco te størst veitja mi, å æ va ikke fornøyd. Dein va alt fer tung, å tok alt for my plass i bilen..Te nr to som kom i des -12, kjøpt vi cybex aton 2. Det e dein letteste stolen på markede å bæst i test :) dein va litt dyr, men værd aillj pængan :) veitja sitt godt, æ klare å bårrå hu i stolen uten problem, å dt e go plass i bilen ;)

Lene

29.04.2013 kl.09:58

Hvis du syntes besafe var tung anbefaler jeg ikke acta graco for det er den tyngste stolen på markedet! Den veier dobbelt så mye som de fleste andre stoler. Selv har vi kjøpt cybex aton 3, flunke ny, kom for noen uker siden, etterfølgeren til den som nevnes i kommentaren over :) Vet utrolig mange som er fornøyd med cybex aton 2, og valget for oss var derfor enkelt, men har ikke fått testet den ut ennå da termin ikke er før 11.07.

Et lite tips til dersom du velger maxi cosi eller cybex er at de kan brukes på understellet til emmaljungaen med maxi cosi adaptere :) på den måten slipper man egen vogn til bilstolen, og kan heller bruke understellet til vogna man allerede har :)
Lene: dette må jeg sjekke ut :) Takk for tips.
Sigrid: Vi får den ganske så billig. Så viss det det viser seg at den blir for tung, kjøper vi en ny. Men tusen takk for tips

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits