Mellom far og datter

Ene av flere ting som er postivit med graviditeten er forholdet mellom far og datter. Eller pappa og datter♥ Plutselig er mi lille mammajente blitt pappajente. Nå er det greit om pappa gjør det meste. Når hun sitter å ser på tv, er det hans armkrok hun legger seg i. De har rett og slett fått en mye tetter forhold.

Og mammaen nyter å se at de to har det så godt sammen♥Ha en fin kveld♥

7 kommentarer

Nina

04.03.2013 kl.20:29

Hellu!! Du er så god, blir helt misunnelig fordi at bloggen din er så kul! Og så vil jeg bare tipse om en bra lenke jeg fant et annet sted. Det er sånn at du får gavekort for å svare på spørsmål om ting. Når du registrer deg er du også med i trekningen av et gavekort på 12 000 kroner. Anbefales veldig altså!

Farstad

04.03.2013 kl.21:00

Så koslig ❤

Rita

04.03.2013 kl.22:06

♡♥♡

Anne-Marit - GRATIS GAVEKORT

05.03.2013 kl.12:09

Hei kjære blogger! Vi vil gjerne gi deg 50 kroner gratis gavekort på CDON.com for å høre din mening om netthandel. For få gavekortet, er alt du trenger å gjøre å klikke deg inn på våre sider og registrere din interesse nå. Vi ser frem til å høre fra deg!

Trine Lise

06.03.2013 kl.01:33

Kjære blogger! Vi vil gjerne gi deg et gavekort på 50 kroner hos CDON.com om du kan svare på 8 korte spørsmål om netthandel. Om du er interessert i å være med i undersøkelsen vår, gå til vår nettside og registrer deg så fort som mulig. Alle som registrerer seg får et gratis gavekort på 50 kroner. Vi ser frem til å høre fra deg!

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits