På den aller siste dagen av 2011

Godt nytt år alle sammen! Håper alle sammen kom helskinnet fra rakettene og hadde en fin kveld.

Vi feiret slutten på 2011 på Sortland hos Ba (min svigerfar) og Gudmor sammen med småtantene til Thea. 

Her hjelper Thea gudmor å pynte nyttårsbordet.Mamma & Lillemor bruker ventetiden på å spille Hello Kitty spillet på Iphone.Thea hadde fått seg en god lur i vogna tidligere på dagen, så for frk hyper hadde ingen problem med å holde seg våken. Etter lek ute i barnehagen i 2 timer ( ikke ofte Thea er ute å leker kl 21 en lørdagskveld), var det veldig godt å sette seg rundt borde å spille Alias å spise godteri.

Klokka tikket mot 23, og Thea begynte å bli litt trøtt. Da var det bare å stille opp lyden på tv der det var musikk. Sjenke opp alkoholfri barnesjampanje å danse og spille litt gitar.

Her er klokka på tur til å tippe over til nytt år. Thea veldig klar for raketter.Så kom alle smellene og himmelen lyste opp. Thea ville inn med en gang. Men trikset med å holde henne for ørene hjalp, og Thea fikk med seg alle de fine rakettene på himmelen.

Så ble Thea trøtt og ville hjem. Da takket vi for oss, å kjørte hjem igjen.Så gjennstår det bare å si: Velkommen 2012!♥

14 kommentarer

Jervveien16

02.01.2012 kl.22:10

Minsten holdt det gående helt til midnatt han også. Rakettene var skummelt og vi har lært at til neste år tar vi med hørselvern. Fra trappen ved inngangen funket det helt ok. Stjerneskudd var også spennende. Vi sparte noen til i går og da var det enda mer stas.

Godt nytt år til hele gjengen :D

Anniken

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits