Til besteforeldrene Fra Thea

Kall meg gjerne noe spesiell, men jeg liker å gjøre noe ekstra ut av gavene til alle besteforeldrene til Thea. Er ikke helt for den der trenden at alt skal kjøpes bare for å kjøpe noe. I tradisjon har Thea sine besteforeldre fått fotobok av Thea. Men i år ble det ikke helt tid til at jeg skulle lage alle bøkene for hånd. Da ble det en bok laget på nett. Noen vil kanskje si det er super lett, men det var det jammen meg ikke. Brukte år og dager på det prosjektet også. Men resultatet ble knall bra!

Fotoboken til Ba og gudmor. Her er noen av sideneGaven til Mo og Ba fant jeg faktisk på Facebook på en Kjøp & Salg gruppe. En dame i Lofoten som annonserte at hun lagde puter og putetrekk på bestilling. Så da var jeg ikke sen med å legge inn en bestilling. Og sist vi var i Lofoten var vi lang opp i fjellet på en gård å hentet dem.

Her er Mo sitt putetrekk. Ba tok sin gave med på hurtigruta.


Julegaven til Mamor ble planglagt allerede i sommer. Da vi var på hytta hennes tok vi flere bilder av Thea i lufta med alle fjellene der hytta er i bakgrunnen. Og da Mamor så det ene bilde, sa hun at DET ønsket hun seg i julegave. Glemsk som hun er, husket hun ikke det da jula nærmet seg.. men det gjorde jeg. Så da bestilte vi bilde på lerret med ei hvit ramme rund. Jeg rakk ikke å ta bilde av lerrete, men det er dette bilde hun fikk.
 

14 kommentarer

Hild Frøya

25.12.2011 kl.13:43

Så fint.. Fotobok er bursdagsgaver her i huset. hehe.. Men både tanter og besteforeldre får personlige julegaver. Enten med påskrivt, bilde eller begge deler.

Mamma til en liten prins

25.12.2011 kl.15:05

sånne fotobøker laget jeg til besteforeldrene her i år også, å gud for en jobb.. hehe

kjempe fine personligegaver :)

25.12.2011 kl.19:42

Det er personlige gaver som er best!! Koselig blogg du har!
Anonym:Helt enig med deg :) Tusen takk for det ;)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits