Ikke for mye,for da..

Etter at alle folkene som kom på visning vra dratt, og jeg endelig fikk kom hjem igjen var jeg snar å hente eska med julepynt. Litt rødt må til for at julestemningen skal komme. Når det tydeligvis blir utelatt med helt hvit jul, her ligner det mer på grå/skitten hvit. Så får det bli rødt inne. Men må ikke ta helt av, for da får det motsatte kjønn spader.

Og med røde duker og to store gode røde puter i sofaen med julesang tekst på til og med, blir det vell jul her også. Men juletreet dropper vi i år. Ingen blir hjemme her, så da er det lite vits.

 

Har du pyntet til jul?

14 kommentarer

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

19.12.2011 kl.22:23

Hehe, har nettopp fått inn litt rødt æ åsså..Fikk tellatelse av Stian, så lenge det ikkje va nissa, va det greit. ;) Han får åsså spader hves det kjæm førr mykje opp førr tili.

Duka, pute å gardina e på plass. Blei så koselig at. Lillejulaften kommer resten opp:) Skjønna godt dokker droppa treet i år, ikkje vits når huset blir tomt.

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits