Jakten på nissen

Jepp, for det er det vi gjør. I ettermiddag har vi på nytt vært på julegateåpning. Vi fant til og med et lite nissetog som vi gikk sammen med. Fremst i rekka pressa vi oss, slik at avisen fikk bilde av oss. Så startet jakten på nissen - og sekken med nammenam i, som Thea sier. Hun hadde IKKE glemt hvor snill nissen var med henne sist, så nissen måtte vi finne. Og nissen fant vi. I et kaos av små unger, ungdommer og foreldre som var like desperate som meg for å få nissepakke . Med ungen på armen bana jeg vei gjennom folkemengden å fikk nappa til meg en pose med godteri som egentlig skulle til en ungdom. Når begynte de liksom å tro på nissen? Nei, da fortjente min unge den mye mer - som faktisk tror på nissen.


Thea godt fornøyd med min innsats for å få godteposen - for oppi var det mye godt. Å fikk jeg smake - nei, hun skulle ha alt selv. Det er takken♥

14 kommentarer

01.12.2011 kl.23:28

Utroli søt : )

Inger Lise

01.12.2011 kl.23:32

Hihi, herlig :)

Gleder oss til å se reaksjonen til snuppegurien vår når hun møter nissen for første gang.

kjell åge

02.12.2011 kl.00:18

du e mæ nu en banoni
kjell åge:Arne eller Kjell Banoni?
Inger Lise:Jeg lurer veldig på hvordan hun reagerer når plutselig nissen står i stua på julaften :) Om hun er like tøff da :)
Anonym:naww.. takk for det :) Jeg er helt enig ;)

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits