Alt handler om lister

Tidligere i dag satte jeg meg ned å skrev en liste over alle dem som vi skal kjøpe julegave til. Jeg er et typisk liste-menneske. Å ha en liste gjør alt så mye enklere.

Så etter barnehagen dro vi mannsterke til "stor byen" for fortsette julegavehandlingen. Når jeg sier vi så er ikke Tony innkludert i ordet vi. Jeg fikser alt som har med jul å gjøre. Slik har det alltid vært. 

 

Flere navn fra lista er nå strøket over og pengeboka er blitt mye smalere.Flere som har vært innom Kremmerhuset i det siste? De har fått inn så sinnsykt mye fint der, og selv om jeg ikke skulle bruker penger på oss - måtte disse to rammene med tekst bli med meg hjem. Blir perfekt i vårt nye hjem.Tirsdag er tv kveld her i huset. Vell og merke min tv kveld♥ Tony er jaget på trening slik at jeg får se "kvinnfolk programmene" i fred♥

14 kommentarer

Famwangaasegg-Mamma & Theamor

22.11.2011 kl.21:13

Liste gjør ALT lettar! ;) Så fin de rammen me tekst va! Har jo ikkje Kremmerhuset her, men e å snik på nettbutikken;) Mye fint ja!
Å, jeg må også skrive lister. Eneste måten jeg klarer å holde oversikt på :-) Og er enig i at kremmerhuset har mye flott om dagen, nesten så jeg må gå omvei rundt butikken for å ikke bli blakk!

Mamma til to små Luringer

22.11.2011 kl.22:33

Liste e tingen:) Æ e nesten også ferdig med julegavan, kjenne at skuldran senke sæ godt då:)
Mamma til to små Luringer:oh yes :) Veldig god følelse at man e begynt på gavan :) Æ e faktisk ferdig med gavan tell dokker ;)
tiriltutta en litt annerledes:ja ikke sant :) Lister er tingen! Det er nesten skummelt å gå inn der for tiden. Blakker meg totalt ;)
FAMwangaasegg:Kremmerhuset kommer æ tell å savn MASSE :( Men nettbutikken har veldig mykje av det samme som i butikken, heldigvis :)

jervveien16

23.11.2011 kl.07:34

Oh, yeah! Lister er den store tingen. Sammen med Excel dokumenter med 100 faner, da er jeg på plass og har oversikten ;)

Anniken

Creativbolig

23.11.2011 kl.09:26

Super smart m lister, må ha det!

Og så fine rammer! Kremmerhuset har MYE flott! :)

Om det''unaturlige'' (osv)

23.11.2011 kl.14:15

Mh, det er det vet du.. Større bryst gjør ikke meg noe :D

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits