Med trusa på knærne

Er det bare Lofoten som har hatt storm i natt? Vi har hatt en stk hyper Thea i mellom oss fra kl 4 i natt pga uværet som har herjet. Hun hadde ikke tenkt til å sove noe mer heller. Lå å hørte på stormen utenfor, pratet om regnet, pusket oss litt på ryggen og ikke minst sparket av meg trusa hundre ganger. Om hun sov i det hele tatt sov, det aner jeg ikke. For det gjorde nemlig jeg, og våknet ikke igjen før klokken var 9. Da var frk hyper klar for å stå opp.

Allerede kl 10 var vi ferdig pakket og satte kursen hjemover. I storm og regnvær i den styggeste lånebilen man får tak i. Jeg skal være så glad når den bilen forvinner fra gårdsplassen. Har du hørt om en bil som fiser hver gang man starter den? - det gjør nemlig denne. Og jeg ler så jeg holder på å pisse på meg hver gang. 

Ikke lenge etter vi kom hjem var det bare å sette seg i bilen igjen for å dra bort til Mo og Ba for å ferie 70 årsdagen til min bestemor. Vi var 20 stk samlet til middag og kaker.

Thea i nykjolen og klar til festMor Therese er førstemann i køen når det kommer til koldtbord. Nammis!

Bursdagsbarnet litt sjokkert over hva som befant seg under det svarte lakenet. Et fryseskap fult av mat fra alle oss.Lillemor slafser i seg den Oreokake.

Nå er det sofaen som gjelder for oss her i huset.

Ha en fin kveld!

14 kommentarer

Victoria

30.10.2011 kl.23:32

Høres ut som ei kjekk helg. Jeg spiste oreokake idag jeg og. Den er jo farlig god. :OP

Skriv en ny kommentar

Jeg heter Therese og er en jente på 23 år som er mamma til verdens fineste jenter som er født 2 September ?09 og 23 Juli ?13.
I Januar 2012 flyttet vi fra Vesterålen og til Vakre Lofoten, da pappa Tony fikk seg fast jobb. I en alder av 22 år var vi begge ferdig utdannet som ambulansearbeidere.
Kos deg med de fine bildene mine, og hyggelige lesning. Hyggelige kommentarer blir jeg veldig glad for.

Og du..ta ikke ALT så dønn seriøst av det som står her. Noen av tekstene mine er ekstremt overdrevet bare fordi at det skal være morsomt å lese.

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Photobucket Photobucket Photobucket Photobucket

Instagram

Mine prinsesser

Photobucket Photobucket

Kategorier

Arkiv

Copyright

Blogg.no leverer teknologien bak mammaoglillemor. Bloggen er underlagt Lov om opphavsrett til åndsverk.

Det betyr at du ikke kan kopiere tekst, bilder eller annet innhold uten tillatelse.

Forfatter er selv ansvarlig for innhold. Henvendelser kan rettes til hjelp@blogg.no.

Designet vises best i Safari og Google Chrome. Designet er ikke tilpasset mobil/iPad/iPhone. Noen forskjeller vil forekomme i Firefox.

Design og koding av Mamma Moen Design
Photobucket
hits